Er zijn verschillende tattoo-stijlen zoals:

Tribal
De tribal is zeer populair. Tribal tatoeages zijn voornamelijk zwarte tekeningen met abstracte of gestileerde tekeningen. Tribal tatoeages zien er zowel op afstand als van dichtbij erg indrukwekkend uit.

Custom
Wanneer je iets speciaals/persoonlijks wilt hebben, dan kun je kiezen voor een eigen ontwerp.

Indiaans
Deze tatoeages zijn zeer gedialiseerd. Enkele voorbeelden van dit type tatoeages zijn bijvoorbeeld wolven, paarden of indianen.

Traditioneel
Traditionele ontwerpen met forse contouren en schaduw/zwarte inkt, opgevuld met kleuren.

Japans
De bekende grote tatoeages met vissen (koi), draken en bloemen. De ontwerpen kenmerken zich door dikkere lijnen en bonte kleuren.

Oriental
Oriental is een Oosterse tatoeagestijl. De uitwerking is hierbij belangrijker dan het ontwerp. Het gehele lichaam wordt als een soort “doek” gebruikt. Vaak met ontwerpen uit de Oosterse mythologie.

Fine line
Tatoeages bestaande uit uiterst gedetailleerde ontwerpen met vele fijne contourlijnen.

Realistic
Portretten of landschappen.

New school
Een vernieuwende stijl op het gebied van tatoeages. Het kenmerkt zich door veel kleuren en opvallende patronen.

Old skool
Deze tatoeages zijn zeer traditioneel, met dikke lijnen, felle kleuren. En minder details.

Miloch
Bij deze stijl, wordt er niet gewerkt met out lines. Hierbij lijkt het of de inkt van de tattoo, langzaam overloopt in de huid.

Mechanical
Hierbij wordt er een ontwerp gemaakt, waarbij het lijkt of de huid open is en er zich een robot interieur in het lichaam bevindt

White tattoo
Hierbij wordt witte inkt gebruikt. De tattoo valt daardoor minder op en het lijkt net of er een litteken in de huid zit, in de vorm van het ontwerp.

UV/ black light tattoo
Er wordt met UV inkt over een andere tattoo heen gekleurd of er wordt enkel met UV inkt getatoeëerd. Bij beide opties is het resultaat niet zichtbaar bij normaal licht. Alleen bij UV licht zal de UV inkt helder opkleuren.

Tattoo verwijdering
Heeft u spijt van een oude tattoo? Wij verwijderen ook Tattoo’s! Stap voor meer info gerust eens binnen!