Angel and Demon,

meer dan een salon

Met de jaren is “Angel and Demon” een bekende naam geworden. Niet alleen in de regio, maar ondertussen komen de klanten al uit heel Nederland en daar buiten.

Voor elk soort behandeling hebben Sammy en Ron een opleiding gevolgd, wat zich uit in vakkennis en kwaliteit. De meeste mensen denken dat  de kwaliteit of eindresultaat overal hetzelfde is, behalve de prijs. Wat absoluut niet het geval is. Dagelijks komen er mensen voor hulp met piercings, welke door anderen zijn gezet. Nabehandeling is net zo belangrijk als het zetten zelf. Daarom krijg je altijd een informatie- en een nazorg formulier mee. En staan ze iedereen graag bij, met een gedegen advies.

Bij “Angel and Demon”,  ontwerpen ze de tattoo naar de wensen van de klant. Niet alleen ontwerpen ze alles zelf, maar hebben alle specialisaties in huis, inclusief portretten, het fijne lijnwerk en 3D tatoeages. Iedereen is natuurlijk welkom om langs te gaan, om zich te overtuigen dat  dit de zaak is, om je wensen echt uit te laten komen.

Daarnaast blijven Sammy en Ron zich ontwikkelen, met de nieuwste technieken en materialen. Ze hebben zelfs een opleiding acupunctuur gevolgd en zijn nu de enige in Nederland, die opgeleid zijn om piercings tegen migraine te kunnen zetten. Er is tot op heden nog niemand geweest, waarbij deze juist geplaatste piercing niet werkt.

Wat is beter als kwaliteitskenmerk, als het in huis hebben van een cosmetische arts. Drs. Novitski verzorgd;  Botox, fillers, ooglift, injecties tegenhaaruitval, spataderen behandeling, lyposuctie, facelift enz.

Omdat de klanten uit heel Nederland is, het voor hen meteen een gezellig dagje uit. Dit is niet alleen voor de klanten leuk, maar natuurlijk ook fijn voor de lokale winkels en horeca. Er is ondertussen zoveel vraag naar het logo, dat Sammy en Ron souvenirs verkopen, met het logo. Daarnaast sponsort “Angel and Demon” lokale startende ondernemers, zoals de Brielse bierbrouwers, en een dart team. Maar ook goede doelen, zoals; projecten voor zieke kinderen, sport verenigingen, verzorgingshuizen en projecten voor dieren.

“Angel and Demon” is niet alleen een voorbeeld voor andere salons, maar een aanwinst voor de gemeente Brielle, waar iedereen van mee profiteert.