De Daith piercing is actueel. Deze piercing kan goed werken tegen migraine omdat bepaalde acupunctuurpunten in het oor worden gestimuleerd. Veel klanten merken dat hun migraine verminderd is, minder frequent of minder heftig aanwezig is of zelfs verdwijnt. De Daith piercing wordt op het drukpunt geplaatst, die in verbinding staat met de voorkant en zijkant van het hoofd, waar de migraine meestal optreedt. Hierdoor kunnen de migraineklachten verminderen of zelfs verdwijnen.

Migraine piercing

€95,- per stuk

Indien 2 benodigd €145,-

Covid piercing

€145,- per set

Altijd 2 benodigd.

Angel en Demon heeft zich er inmiddels in gespecialiseerd. Een piercing dient tenslotte op deskundige wijze te worden aangebracht. Angel & Demon kreeg al regelmatig de vraag deze Daith piercing te zetten. Door het volgen van een gerichte acupunctuurcursus wordt een piercing vakkundig geplaatst. De piercing moet namelijk op de juiste plek zitten voor het beoogde effect. Hoewel niet wetenschappelijk bewezen, werkt de Daith piercing bij 70 procent van de klanten. Het grote verschil met acupunctuur is dat hierbij pas na zes behandelingen effect optreedt en dat de behandelingen moeten worden herhaald. Angel & Demon is een professional op het gebied van het zetten van tattoos en piercings. Daartoe zijn gerichte studies gevolgd en uiteraard worden de ontwikkelingen in het vakgebied op de voet gevolgd. Dagelijks krijgen zij vragen om hulp en advies. Vaak met als reden dat een ‘thuispiercer’ of een shop een piercing niet vakkundig heeft geplaatst.

Een niet correct geplaatste piercing kan veel ongemak veroorzaken en kan zelfs leiden tot ontstekingen en vergroeiingen. Daarom is het altijd verstandig om naar een vakkundige en professionele salon te gaan, waar de juiste kennis, producten en nazorg in huis is en kwaliteit en service bovenaan staan.