PRP-plasma Facelift 

De behandeling
De PRP Plasma is een injectable behandeling en uitermate geschikt voor huidverjonging, huidversteviging en huidverstrakking. Ook voor een doffe en vermoeide huid is het effectief.

Deze behandeling wordt ook wel de Dracula facelift genoemd omdat gebruik wordt gemaakt van het eigen bloed. Er wordt namelijk een kleine hoeveelheid bloed afgenomen en gescheiden in een speciale centrifuge. De bloedplaatjes worden samen met het plasma opnieuw in de huid gebracht. Het mooie van deze behandeling is dat alles ‘lichaamseigen’ is.

RRP injectie

RRP injectie is een behandeling die ingezet kan worden tegen haarverlies, bij dun en dof haar en vermoeide haargroei.

De behandeling
Tijdens de behandeling wordt met een dunne naald hyaluronzuur in de hoofdhuid gespoten. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit van de hoofdhuid verbetert. Hierdoor worden de haren dikker, steviger en blijven langer zitten. Elk haarzakje bevat 1 tot 6 haren. Door deze behandeling worden meerdere haren per haarzakje of slapende haarzakjes geactiveerd waardoor meer haar zichtbaar zal zijn. Indien het haar compleet weg is, dan zijn er geen follikels meer die gestimuleerd kunnen worden.

RRS  EYES

Fijne rimpels onder de ogen en donkere kringen zorgen voor een vermoeide blik. RRS EYES is een injectable die speciaal is samengesteld voor de verouderde huid rondom de ogen. Het verbetert de oppervlakkige rimpels en donkere kringen rondom de ogen waardoor u frissere oogcontouren krijgt. Het fillereffect van de hyaluronzuur op rimpels wordt versterkt door de toegevoegde vitaminen, antioxidanten, microcirculerende en blekende stoffen.

Botulinetoxine behandeling

Neurotoxines zoals botulinetoxine blokkeren de prikkeloverdracht van zenuw naar spier, zodat de spieractiviteit wordt verminderd en rimpels, veroorzaakt door deze spieractiviteit, verdwijnen. Het resultaat van een behandeling is doorgaans na 3 tot 5 dagen zichtbaar en het effect houdt gemiddeld 4 tot 6 maanden aan. Indien regelmatig botulinetoxine behandelingen plaatsvinden worden de behandelde aangezichtsspieren wat kleiner en slapper en ontwent u de mimiek op die plaats. De tijd tussen twee behandelingen neemt daardoor toe. Indien u stopt met de behandelingen herkrijgen de spieren hun oude kracht. De werkzame stof is een eiwit dat geproduceerd wordt door de bacterie Clostridium Botulinum. Dit eiwit wordt in uiterste kleine hoeveelheden, en sterk verdund, geïnjecteerd in de spiervezels die verantwoordelijk zijn voor de rimpels.

Resultaat

De botulinetoxine begint een paar dagen na de behandeling te werken en de spieractiviteit neemt dan af. Na twee weken is het effect optimaal. De huid is gladder en de rimpels zijn minder diep. Het effect blijft minimaal 3 tot 6 maanden zichtbaar. Na meerdere behandelingen zal het effect langer aanhouden. De meeste mensen herhalen de behandeling om de 6 tot 9 maanden.

Filler behandeling

Het te behandelen gebied wordt verdoofd met een crème of met een verdovingsvloeistof. De ingreep bestaat uit een reeks injecties. De ingreep duurt 15 tot 30 minuten en geeft direct resultaat. Na de filler behandeling moet u met behulp van een koud kompres het behandelde gebied koelen. Hierdoor vermindert de zwelling en de kans op blauwe plekjes.

Resultaat

Het effect van de behandeling met fillers is vrijwel direct zichtbaar, het effect blijft  6 tot 12 maanden na de ingreep zichtbaar. Daarna kunt u de ingreep zonder enige problemen weer herhalen.

Bilvergroting

Hyaluronzuur is een bestandsdeel dat van nature in het lichaam voorkomt, maar naarmate de jaren steeds meer afneemt. Een filler wordt gebruikt wordt om volume terug te brengen aan gewenste lichaamsdelen. De filler is op basis van hyaluronzuur die door middel van een naald onderhuids wordt ingespoten. Het effect van deze behandeling is direct zichtbaar.
De bilvergroting met fillers is een behandeling die toegepast wordt voor bodyshaping en body contouring. De behandeling kan dienen voor het verstevigen of vergroten van lichaamsdelen zoals de billen, heupen, kuiten, armen, littekens en post liposuctie behandelingen. De arts geeft u vooraf deskundig advies over het behandelen van het gewenste lichaamsdeel.

De behandeling
Vooraf aan de behandeling vindt er een deskundig consult gesprek plaats waarin u al uw vragen kunt stellen. Om de behandeling pijnloos te laten verlopen, vindt er vooraf lokale verdoving plaats. De filler wordt vervolgens via een dikkere naald onderhuids ingebracht. De arts zal het ingebrachte gel met de hand verdelen voor een gelijkmatig resultaat. De behandeling duurt gemiddeld tussen de 30-90 minuten en is zeer veilig en pijnloos.

Na de behandeling
Het te behandelen gebied zal afgeplakt worden met plakkers die enkele dagen dienen te blijven staan. Doordat er enkele zwellingen, verstijvingen of roodheid kunnen ontstaan, wordt aangeraden gedurende twee a drie weken niet te sporten, massages te nemen, sauna’s te bezoeken of direct te drukken op het behandelde gebied. De verdoving zal na enkele uren uitwerken en de zwellingen nemen na enkele dagen af. Voor de pijn die enkele dagen kan aanhouden, wordt aangeraden om vier maal daags twee tabletten paracetamol van 500 mg te slikken.

.De duur van het resultaat
Hyaluronzuur is een bestandsdeel dat op een natuurlijke wijze door het lichaam wordt afgebroken, maar doordat de filler gestabiliseerd hyaluronzuur is, zal het resultaat een tot anderhalf jaar aanhouden. Bij herhaalbehandelingen binnen dit termijn, is een minder hoeveelheid van de gel nodig dan de eerste behandeling.

 Radiesse volume herstel

Een manier om huidveroudering tegen te gaan, is om de huid meer volume te geven. we doen dit met de filler ‘Volume Radiesse’. Volume Radiesse is een filler die afbreekbaar is en dus niet permanent. Radiesse werkt op twee manieren. Het vult rimpels onmiddellijk op waardoor direct resultaat zichtbaar is en stimuleert de huid om nieuw collageen aan te maken wat de huid voller en steviger maakt.

Een Volume Radiesse behandeling is geschikt voor de neuslippenplooi, mondhoeklijn, wangen, jukbenen, traangootje onder de ogen, slapen, kin, kaaklijn en de wat diepere lijntjes rondom de mond.

Het resultaat ziet er zacht en natuurlijk uit en voelt ook zo aan. Na één behandeling merkt u meteen een verschil. Het resultaat blijft bij de meeste cliënten een jaar tot anderhalf jaar zichtbaar.

Bovenooglidcorrectie

Een overschot aan huid bij de bovenoogleden kan zorgen voor een oudere en vermoeide blik. De huid van de oogleden is zeer dun en kan naarmate de tijd haar elasticiteit verliezen. Wanneer de huid ouder wordt, verslapt het onderhuidse bindweefsel en kan het onderliggende vetweefsel naar voren worden geduwd. Dit kan klachten geven zoals een beperking van het zicht, hoofdpijn en een zwaar gevoel rondom de ogen. Vaak is dit aanleiding tot een bovenooglidcorrectie door middel van plastische chirurgie.

Onderooglidcorrectie

Veel mensen krijgen last van wallen onder de ogen. Dit wordt veroorzaakt door vochtophoping of door het afzakken van het plaatselijke vet rondom de ogen. Daarnaast zal de kringspier rondom de ogen in de loop der jaren afnemen, waardoor het onderooglid losser komt te liggen. Dit is operatief te corrigeren met behulp van een onderooglidcorrectie.

 Infuus

Orale toediening versus intraveneuze toediening

Medicatie en Voedingssupplementen (vitamines) kunnen op verschillende wijzen worden toegediend.

Een veel gebruikte indeling is het onderscheid hoe de Medicatie en Voedingssupplement in het lichaam komt. Via het maag-darmkanaal (enteraal) of buiten het maag-darmkanaal (parenteraal) om.

Orale toediening

De meest gebruikte toedieningsweg is toediening door de mond. Het product gaat dezelfde weg als het voedsel. Als het al in het bloed wordt opgenomen, zal het, afhankelijk van het product, zijn werking uitoefenen.

Hoe lang het duurt voordat een product werkt, hangt af van verschillende factoren. Hierbij is niet alleen de toedieningsvorm belangrijk, maar ook of er sprake is van een gevulde of lege maag. Bij een gevulde maag is ook nog de aart van het voedsel belangrijk. Verder bepaalt de mate van lichaamsbeweging (rusten of sporten) na inname, de snelheid van het intreden van de werking.

De gemakkelijke toediening via de mond heeft echter grote nadelen. Niet alle producten zijn bestand tegen de ontledende werking van het maagzuur. Sommige producten worden daardoor onwerkzaam. En weer andere zijn wel bestand tegen het maagzuur, maar worden vrijwel direct na de opname in het bloed door de lever omgezet in onwerkzame producten.

Ook spelen de kwaliteit van de producten een rol. Pillen die gebruikt worden in de voedingssupplementen bevatten soms wel 75% aan voor het lichaam overbodige en belastende stoffen (vul-bind en smaak middelen) dan hou je nog maar 25% werkzame stof over die ook nog eens door het maagzuur gereduceerd wordt.

Zoals u begrijpt moet u zeer grote hoeveelheden pillen slikken om ook maar een beetje profijt te hebben van de werkzame stoffen, dit is zeker het geval met de zogenaamde multivitaminen, veel slikken betekend voor de fabrikanten dan ook veel omzet.

Intraveneuze toediening

Het infuus is een manier om een grote hoeveelheid vocht en/of Medicatie en Voedingssupplementen direct in de bloedbaan te brengen. Het grote voordeel van een infuus zit hem in het feit dat de toegevoegde producten buiten het maag-darmkanaal om rechtstreeks in het bloed wordt gebracht en dit geeft dan ook de snelste en beste werking zonder belemmering.

 

Hierbij wordt via een infuus een mix van perfect op elkaar afgestemde vitamines, anti-oxidanten, mineralen en elektrolyten en vocht direct in de bloedbaan van het lichaam gebracht. Door de intraveneuze toediening, buiten het maagdarm-circuit om, circuleert de vloeistof in de kortst mogelijke tijd door het hele lichaam. Het oefent daarbij direct zijn heilzame werking uit op alle vitale lichaamsfuncties. Na zo’n infuus ervaart men gevoelens van welzijn, rust, ontspanning én van herwonnen kracht.
Uw lichaam wordt snel en efficiënt in evenwicht gebracht, zodat u het maximale uit uw productiviteit kunt halen en u zich gezond en als herboren voelt.

Onze infusen zorgen voor een verhoogd energieniveau en kunnen ook preventief worden ingezet om gevallen van burn-out, lusteloosheid, oververmoeidheid, stress en depressieve gevoelens te voorkomen. Daarnaast worden ze gebruikt om een stralende huid te krijgen.

Bij het slikken van vitaminepillen of bij het drinken van water wordt slechts 25% opgenomen door het lichaam. De rest van de preparaten c.q. het vocht verlaat, nog voordat het door het lichaam kan worden opgenomen, via natuurlijke wegen het lichaam. Dit in tegenstelling tot bovengenoemde infusen, waarbij 100% van de vitamines, de anti-oxidanten en het vocht direct wordt opgenomen door het lichaam.

In het buitenland zijn infusen met vitamines en antioxidanten al een grote trend; ‘early adopters’ zijn bijvoorbeeld Rihanna, Beyoncé en Madonna. Daarnaast worden deze infusen in Hollywood ook vaak door feestende celebs gebruikt om katers te neutraliseren. Ook topsporters en drukke zakenlui maken er veel gebruik van.

De behandeling bezorgt het immuunsysteem een enorme boost en men raakt in no-time alle opgehoopte afvalstoffen kwijt. Verder is adequate hydratatie van het grootste belang voor de gezondheid en het onderhoud van lichaam en geest.

PlexR

 

PlexR is een veilige methode voor medisch-cosmetische behandelingen. De methode werkt op basis van een elektrische spanningsboog met geladen geïoniseerde plasma. De huid wordt puntsgewijs aangeraakt zonder direct huidcontact waardoor de overtollige huid verdampt. Middels coagulatie trekken de huidvezels samen wat resulteert in huidverstrakking, her modellering en een liftend effect.

Behandeling
Doordat het een non invasieve methode is, hoeft er niet gesneden te worden en komen er geen bloedingen en hechtingen aan te pas.

Indicaties
Het is een alternatief voor een chirurgische ooglidcorrectie en het verwijderen van overtollig huid. Daarnaast bewerkstelligd de methode een liftend effect voor zones zoals de kaaklijn, hals, mondhoeken, wenkbrauwen etc. Tevens is PlexR geschikt voor huidproblemen zoals acne, littekens, pigmentvlekken, wratten, ouderdomsvlekken, tatoeage verwijdering, donkere kringen en striae.

COUPEROSE

Couperose zijn permanent verwijde bloedvaatjes wat er als roodgekleurde barstjes in de huid uitziet. Het kan geen kwaad, maar het ziet er vaak minder mooi uit. Deze laserbehandeling is geschikt voor de lichte huid.

Tijdens deze effectieve laserbehandeling wordt er met lichtflitsen vanuit de laser een gedeelte van de huid behandeld. Een gel wordt tussen de huid en de laser aangebracht voor een verkoelend effect en voor het beter geleiden van het laserlicht.

Huidreactie
De huid zal na de behandeling nog ongeveer een week wat rood zijn. Ook kan er gedurende enkele dagen een lichte zwelling ontstaan. De dag erna is de zwelling het ergste en zal naarmate de dagen voorbij gaan minder worden. In een enkel geval kunnen er korstjes ontstaan en kunnen de vaatjes donkerder van kleur zijn. Dit verdwijnt vanzelf.

Nazorg
Het is belangrijk om na de behandeling de huid te koelen. Dit kan met een koelelement uit de koelkast of vriezer met daaromheen een theedoek zodat de huid niet direct in contact komt met het koelelement. Koel de huid 5 tot 10 minuten of zolang de huid gevoelig blijft

Interval
3 – 4 weken

Voor een optimaal resultaat
3 – 5 behandelingen

Spataderen

Spataderen zijn zwellingen veroorzaakt doordat bepaalde klepjes in de aderen niet meer goed functioneren. Het bloed kan daardoor ‘blijven hangen’ in de ader, die steeds verder uitrekt.

 Spataderen kunnen allerlei klachten geven zoals: vermoeide rusteloze benen, krampen of opgezette enkels. Daarnaast worden spataderen vaak als “niet mooi” beschouwd. Spataderen kunnen ontsierend zijn en/of allerlei klachten veroorzaken als vermoeide, pijnlijke of rusteloze benen, krampen of opgezette enkels. Spataderen kunnen een gevaar voor de gezondheid zijn omdat de bloedstroom ter plekke stagneert. Zo kunnen bloedpropjes ontstaan die elders in uw lichaam schade kunnen aanrichten.

 De behandeling

Spataderbehandeling
Bij deze behandeling is een verdoving niet nodig. Dit komt doordat er een zeer fijne injectienaald wordt gebruikt waardoor je tijdens de behandeling nauwelijks pijn voelt. Door de injecties wordt een vloeistof in de spatader gespoten die het bloed doet stollen en de vaatwanden doet verkleven. Het bloed gaat vanzelf een andere weg in het vaatstelsel zoeken.

Geholpen door de druk van een elastische kous zal de ader verschrompelen en verdwijnen. Het bloed gaat vanzelf een andere weg in het vaatstelsel zoeken. Na het inspuiten kan de ader nog een tijdje zichtbaar en voelbaar zijn.

Er kan slechts een beperkte hoeveelheid vloeistof per behandeling gebruikt worden om de beenvaten te scleroseren. Dit heeft te maken met eventuele overdoseringen en bijwerkingen. Hierdoor kunnen meerdere behandelingen nodig zijn.

Na de behandeling
Na de behandeling zul je twee weken elastische kousen moeten dragen, overdag en ’s nachts. Door de druk van de elastische kous zullen de vaatwanden beter aan elkaar blijven kleven waardoor voorkomen wordt dat de vaten weer open gaan staan.