Nieuws

Beste klanten,

Wij blijven tot nader bericht gewoon open en voeren de behandelingen uit.

Wij werken altijd al volgens de GGD hygiene richtljnen, met handschoenen, wij desinfecteren alles na elke klant en dragen als exta voorzorgsmaatregel mondkapjes. We hebben voor de klanten ook extra hand desinfectie klaar staan.

Verder volgen wij de landelijke preventie maatregelen:

-Wij zullen u geen hand geven bij aankomst.

-Voelt u zich grieperig , dan verzoeken wij u om de afspraak te verplaatsen.

-Indien u iemand mee wil nemen naar uw afspraak, dan vragen wij u dit te beperken tot 1 persoon.

Wij werken altijd uitsluitend op afspraak. Hierdoor hebben wij genoeg tijd en aandacht voor u. Daarnaast zorgt dit ervoor dat er geen drukte van mensen is in de salon. U kunt dus gerust langs komen.

U bent bij ons in goede handen. De salon en de behandelingen zijn door de GGD gekeurd en goed bevonden. Niet alleen 3 keuringen voor; het zetten van een tattoo, het plaatsen van een piercing en het zetten van permanente make-up, maar de salon is ook nog eens extra gekeurd voor de behandelingen door onze cosmetische arts.

We houden de berichten van het RIVM en de overheid nauwlettend in de gaten. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wanneer er wat veranderd aan onze kant, hoort u dit ook.

We hopen dat we u hierbij gerust hebben kunnen stellen, en zien u graag in de salon. En wensen wij iedereen veel sterkte in deze roerige situatie. Zorg goed voor elkaar, voor uw collega’s, vrienden en familie.

Het team

Angel and Demon

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment